ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 3. kez düzenlenen “3. ÇUKUROVA GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 8-9-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli’nde gerçekleşecektir.
Elka Fuarcılık Genel Müdürü M.Bülent Yamaç yaptığı açıklamada ; Doğu Akdeniz bölgesinin güçlü merkezi Adana ,son yıllarda birçok alan da gösterdiği gelişmelerle birlikte emlak sektörünün de yıldızının parladığı şehirlerimizdendir.‘’ şeklinde konuştu.
Yamaç ; ‘Geçtiğimiz yıl ikincisini düzenlediğimiz ve ilk kez KKTC projelerinin de sergilendiği, Anadolu’da alanında ilk olma özelliği taşıyan Fuarımız, on sekiz farklı ilden ikibin ikiyüz ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti, kentin ve bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine büyük katkılarda bulundu’ dedi.